×

Градски одбор СНСД Бијељина организовао је вечерас у градском парку анимациони програм за најмлађе под називом "Дјеца с љубављу, Бијељини и Српској".

Посланик СНСД у Народној скупштини Републике Српске Милица Ловрић новинарима је рекла да је вечерашњи програм организован да би се ставио акценат на дјецу, која су будућност Српске. "Дјеца су наша нова енергија, наша снага и љубав", истакла је Ловрићева.

Она је истакла да је Влада Српске показала да брине о пронаталитетној политици тиме што је усвојила мјере у овој области.

Ловрићева је навела да се овом активношћу промовише и здравље дјеце, њихове породице, те креативност.

"Све то чинимо са поруком да наша дјеца остају овдје и заједно са својим родитељима уживају и дају будућност Републици Српској", рекла је Ловрићева.

Према њеним ријечима, у јулу је у бијељинској болници рођено 100 беба више него у јуну, што треба поздравити.

ГАЛЕРИЈА
1/10

Предсједник Актива жена СНСД-а Бијељина Татјана Бошњаковић рекла је да вечерашња активност показује да ова партија води бригу о малишанима који и данас имају лијепу прилику да искажу своју креативност.

"Влада Српске на челу са премијером Жељком Цвијановић чини све да малишана буде све више у Српској. То потврђује и податак да је прије неколико дана Фонд за дјечију заштиту почео исплату за треће и четврто дијете, те 111 жена добија додатак за треће дијете, а њих 14 за четврто", рекла је Бошњаковићева.

Влада Српске, напоменула је она, изборила се и за накнаду за незапослене породиље у износу од 405 КМ, што засигурно подстиче наталитет.

Вијести из Републике

Можете нам послати питање путем контакт форме.

Видео галерија

7
ОДБОРНИКА
14
РЕЈОНА
83
МЈЕСНА ОДБОРА
8792
ЧЛАНА