×

СНСД неће дозволити да Република Српска буде талац неефикасних и нефункционалних институција БиХ. Снага наших бирача омогућиће нам да РС постане значајан елемент промјена на нивоу БиХ, и да се све одлуке које се ње тичу доносе у Српској, поручио је посланички кандидат за ПС БиХ Синиша Максимовић на добро посјећеној трибини у Доњој Чађавици.

 

Сигуран сам да ће Доња Чађавица и Семберија учествовати у великој победи СНСД-а, јер нашу странку чине људи препознатљиви по томе што су рјешавали проблеме, за разлику од наших политичких опонената, који су тим проблемима утискивали снагу. СНСД то неће дозволити и због тога је кандидовао најстручније људе, оне који иза себе имају успјешне каријере. Људе који ће сасвим сигурно побједити и одлучивати о будућности Српске – нагласио је Максимовић.

Недељко Ћорић, носилац посланичке листе за НС РС, истакао је да је Доња Чађавица стратешки битно мјесто у том дијелу Семберије, и да је управо из тог разлога СНСД на том подручју урадио важне инфраструктурне пројекте.

- Зато у Доњу Чађавицу долазимо с озбразом, да мјештанима и пријатељима причамо о ономе што ћемо урадити у наредном периоду. Сматрам да је дошло вријеме да Бијељина и изборна јединица шест пруже пуну подршку Милораду Додику и Жељки Цвијановић, како бисмо имали адекватне представнике у Влади и заједничким институцијама БиХ – навео је Ћорић и додао да је увјерен да ће СНСД остварити циљани резултат на свим нивоима власти.

Носилац листе СНСД-а за Парламентарну скупштину БиХ из изборне јединице два Војин Митровић позвао је мјештане да учествују у изборним промјенама које воде Милорад Додик и Жељка Цвијановић, јер ће оне, према његовим ријечима, омогућити бољи живот свих људи у Српској.

 

Вијести из Републике

Можете нам послати питање путем контакт форме.

Видео галерија

6
ОДБОРНИКА
14
РЕЈОНА
83
МЈЕСНА ОДБОРА
8792
ЧЛАНА