×

Велино село је највише настрадало у поплавама и сада смо овде да видимо како смо га обновили и шта можемо помоћи, рекли су посланички кандидати СНСД-а на трибини у Велином селу.

 

- Сви се сјећамо тог тешког периода од прије четири године и сада је на нама да помогнемо да створимо перспективан амбијент, како у овом селу, тако и у цијелој Републици Српској. Народ је препознао нашу вољу и схватио тренутак времена и одлучност да изградимо повољнији амбијент и обезбједимо будућност младим генерацијама и Српску учинимо срећнијом, изјавио је Недељко Ћорић, носилац посланичке листе за НС РС .

Носилац посланичке листе за ПС БиХ у ИЈ 2 Војин Митровић је обећао да ће увијек помоћи мјештанима овог села.

- Прије четири године сам из Велиног села слао поруке Влади РС за помоћ и обећања су испуњена. Завршен је насип на Сави, треба да се уради на Дрини, чиме ћемо заштитити цијелу Семберију, а посебно села која су често плављена. Сада морамо да помогнемо и пољопривредним произвођачима, јер јако село је темељ јаке Републике Српске, рекао је Митровић.

Кандидат за народног посланика Данијела Ђукин је позвала мјештане Велиног села да гласају за Додика и Цвијановићеву и листе СНСД-а, јер ћемо тиме имати шансу да створимо јаку и слободну Републику Српску.

Вијести из Републике

Можете нам послати питање путем контакт форме.

Видео галерија

6
ОДБОРНИКА
14
РЕЈОНА
83
МЈЕСНА ОДБОРА
8792
ЧЛАНА