×

Градски одбор СНСД Бијељина позвао је данас грађане да изађу на гласање, а политичке странке да очувају легалност избора.

 

"То је начин да се покаже патриотизам и локал-патриотизам у свакој земљи, па и у Републици Српској", рекао је носилац листе СНСДа за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице шест Недељко Ћорић на конференцији за новинаре.

Он је позвао политичке противнике да се у кампањи уздрже од напада који не доносе никакву добробит грађанима, те да политику очувају као часно занимање и начин да се избори за бољу Бијељину и бољу Српску.

"Република Српска нам је на првом мјесту. Без великог труда и рада нема резултата, због чега је у нашој кампањи дошла до изражаја дугогодишња политика СНСДа и улагања у равномјеран развој Српске, што нам омогућава сигурну изборну побједу на све четири нивоа", рекао је Ћорић.

Према његовим ријечима, највећа снага Српске су Милорад Додик као кандидат за српског члана Предсједништва БиХ и кандидат за предсједника Републике Српске Жељка Цвијановић, који су својим радом заслужили апсолутну подршку у Бијељини, Семберији и цијелој Републици Српској.

Ћорић је подсјетио на посљедња улагања Владе Српске у Бијељину, изградњу школске фискултурне сале и бесповратну помоћ Бањи Дворови, те најавио и нова улагања од којих су најзначајнија у реконструкцију школских објеката, истичући да су образовање и задржавање младих у Српској приоритет сваке власти.

Шеф Изборног штаба Градског одбора СНСДа Бијељина Младен Милић рекао је да кампања те странке није кампања обећања, него реалне политике о којој на страначким трибинама свједоче сами мјештани.

Он је говорио о улагањима Владе, предвођене СНСДом, у континуиран и равномјеран развој и јачање Републике Српске, попут изградње болница, факултета и студентских домова, готово 120 километара ауто-пута, до највећих посљератних директних страних инвестиција као што су термоелектрана "Станари" и градња хидроелектране "Дабар", као и станоградња коју поспјешују субвенционисани кредити.

Милић је навео да је Влада СНСДа у протекле нешто више од четири године повећала пензије за 19,76 процената и да ће оне даље расти, након јединственог повећања плата за све запослене које је Влада омогућила.

"То су чињенице и резултати рада који се не могу омаловажити", истакао је Милић и осудио нападе било кога на највише институције Републике Српске.

 

Вијести из Републике

Можете нам послати питање путем контакт форме.

Видео галерија

6
ОДБОРНИКА
14
РЕЈОНА
83
МЈЕСНА ОДБОРА
8792
ЧЛАНА