×

Носилац листе СНСД-а за НС РС Недељко Ћорић указао је на трибини у Љељенчи да је од изузетне важности да се нико не мјеша нити ускраћује вољу народа на предстојећим изборима, јер искључиво народ одлучује о својим представницима у власти у наредне четири године.

 

- Утисак дана је дефинитивно изјава предсједника Србије Александра Вучића да постоји мјешање појединих страних земаља и њихових амбасадора у БиХ у резултате избора. Вољу народу нико не смије да ускрати, и зато избори морају протећи у демократској атмосфери - истакао је Ћорић.

Он је додао да је народ у претходном периоду показао да подржава политику Милорада Додика и Жељке Цвијановић, те да увјерен да ће та подршка бити потврђена и на октобарским изборима.

Александар Ђурђевић, кандидат за НС РС, рекао је да му је драго што, као представник младих са листе, види све већу подршку младих политици СНСД-а, а уједно и њихово присуство на свим до сада одржаним трибинама.

- Млади имају посебно мјесто у СНСД-у што показују и њихови предлози које је Влада РС усвојила. Само нека од конкретних рјешења која су млади понудили, а која су од стране Владе и усвојена, су грантови у износу до 50.000 КМ за покретање сопственог бизниса, као и посао асистента на факултетима за 81 студента – објаснио је Ђурђевић и додао да ће млади сасвим сигурно бити део значајне и убједљиве побједе СНСД-а.

Вијести из Републике

Можете нам послати питање путем контакт форме.

Видео галерија

6
ОДБОРНИКА
14
РЕЈОНА
83
МЈЕСНА ОДБОРА
8792
ЧЛАНА