×

Посланички кандидати СНСД-а на предизборној трибини у Модрану су истакли велику подршку народа коју имају и сматрају да је побједа СНСД-а, Милорада Додика и Жељке Цвијановић, извјесна и  да ће бити веома убједљива.

-Расположење народа је велико и подршка СНСД-у и кандидатима је на видљива широм Републике Српске. Идемо са Милорадом Додиком да преузмемо власт у Сарајеву и  да чувамо Републику Српску, а очекујем да ћемо уз вашу подршку добити прилику и за промјене на локалном нивоу, рекао је Војин Митровић, носилац листе за ПС БиХ.

Посланички кандидат Милица Марковић је веома задовољна што су мјештани Модрана и овај пут одлучили да снажно подрже политику СНСД-а.

-У Модрану смо увијек имали добру подршку и мјештани цијене и разумију политику СНСД-а. Они знају да наша патриотска политика мора добити јачу подршку и за преузимање власти на нивоу БиХ, а својим гласом ће казнити оне који су нас у протекле четири године обрукали у Сарајеву, истакла је Марковићева.

Након Модрана, СНСД је одржао трибину у Главичицама.

-Очигледно је да се шири позитивна атмосфера, атмосфера у којој ће СНСД забиљежити једну од највећих побједа од свог постојања па до данас. Народ је препознао нашу политику коју водимо 12 година на прави начин и пружиће нам подршку, рекао је носилац листе за Народну скупштину Републике Српске, Недељко Ћорић

 

 

 

Вијести из Републике

Можете нам послати питање путем контакт форме.

Видео галерија

6
ОДБОРНИКА
14
РЕЈОНА
83
МЈЕСНА ОДБОРА
8792
ЧЛАНА