×

У Црњелову су вриједни и марљиви људи и потребна им је значајнија подршка у подстицању интензивне пољопривредне производње, нагласили су одборнички кандидати СНСД-а приликом обиласка Доњег и Горњег Црњелова. Кандидат за одборника СНСД Васо Арсеновић, истакао је да мјештани Црњелова морају поново да буду најбољи репрезент пољопривреде и да се залаже да подстицајна средства из Аграрног фонда и републичког буџета, морају бити много већа.

  • „Пројекат изградње система за наводњавање је од суштинског интереса, као и системско рјешавање низа питања везаних за подстицајне мјере и пласман производа које вриједни домаћини овдје произведу. Такође, ми смо и личним средствима успјели да реализујемо неколико пројеката битних за житеље Црњелова, попут помоћи око изградње Етно-села, јавне расвјете у селу, а посебну пажњу треба посвјетити обнови школске зграде у Доњем Црњелову и изградњи дјечијег вртића и спортских терена за омладину. Све то је основа да млади људи остају у свом селу, на својим огњиштима и због тога је важно да се добро разумијемо око напредних иницијатива и начина рјешавања“, поручио је Васо Арсеновић.

Са мјештанима су разговарали и кандидати за одборнике СНСД-а Данијела Митровић која је поријеклом из Горњег Црњелова и Мићо Живић из Доњег Црњелова и они су позвали своје суграђане да гласају за листу СНСД и заједничког кандидата за градоначелника Мићу Мићића.

Одборнички кандидат Милан Лазић вуче коријене из овог села и сматра да подршка селу мора бити значајнија.

  • „Увијек се радо враћам у Доње Црњелово и добро знам проблеме мојих рођака и пријатеља и морамо их боље наградити за труд који свакодневно улажу како бисмо имали село јаких и поштених домаћина“, истакао је Лазић.

Вијести из Републике

Можете нам послати питање путем контакт форме.

Видео галерија

6
ОДБОРНИКА
14
РЕЈОНА
83
МЈЕСНА ОДБОРА
8792
ЧЛАНА