×

БИЈЕЉИНА, 11. ФЕБРУАРА Предсједник СНСД-а Милорад Додик изјавио је данас у Бијељини да поштује и воли овај град и одбацио је као глупост критике градоначелника из СДС-а Љубише Петровића за којег је рекао да му БН телевизија пише саопштења и да уноси нестабилност у Бијељини.

"Нисам имао никакве државне обавезе у Бијељини, осим партијских, и чуди ме да градоначелник дозвољава да му БН телевизија пише саопштења у настојању да продукује нешто што није истина, а не каже и не заштити га од физичких насртаја, о чему Бијељина бруји", рекао је Додик новинарима.

Он је оцијенио да то говори о томе да се у Бијељину уноси одређена врста нестабилности, имајући у виду да први човјек града може да буде доступан локалним криминалцима на тај начин.

"Али, постоји у Бијељини скупштинска већина, као и репубичка структура власти и нећемо дозволити никакву дестабилизацију односа у граду, јер нама је важно да у Бијељини наставимо да радимо и градимо оно што смо започели", поручио је Додик, те као примјер навео ауто-пут, обалоутврде, санацију школа и друге велике пројекте. 

Вијести из Републике

Можете нам послати питање путем контакт форме.

Видео галерија

6
ОДБОРНИКА
14
РЕЈОНА
83
МЈЕСНА ОДБОРА
8792
ЧЛАНА