×

У Бијељини је 21.фебруара 2021. године одржана Прва сједница Привременог Градског одбора СНСД-а Бијељина који је својом одлуком именовао предсједник странке Милорад Додик.

Састанак је прошао у радној атмосфери, уз пуну подршку свих чланова одбора активностима на даљем јачању СНСД-а у Бијељини.

Након разматрања и усвајања Извјештаја о проведеним локалним изборима у граду Бијељина 2020. године, те констатације да градска организација СНСД-а, упркос чинјеници да је појединачно најјача странка у граду, није задовољна изборним резултатом, усвојен је и низ закључака који су смјенице за даљи рад странке у наредном периоду.

Усвојен је између осталог приједлог мјера на консолидацији градске организације и њеног  даљег јачања у организационом, оперативном и кадровском смислу. Такође су именовани координатори за Актив жена, Младих социјалдемократа, рејонски координарори и њихови помоћници.

„Свјесни смо чињенице да је пред свима нама велики посао, одговорност и обавеза и да морамо додатно ојачати Градску организацију СНСД-а, да нам је свима задатак да радимо на развоју и Бијељине и Републике Српске.  Задатак ћемо испунити само ако будемо што је могуће више јединствени и посвећени обавезама које се од нас захтјевају“, истакао је на крају сједнице Владимир Лазић, предсједник Привременог ГрО Бијељина.

Вијести из Републике

Можете нам послати питање путем контакт форме.

Видео галерија

6
ОДБОРНИКА
14
РЕЈОНА
83
МЈЕСНА ОДБОРА
8792
ЧЛАНА