×

Лука Петровић, генерални секретар СНСД, посјетио је 9. јуна 2021. године Градски одбор Бијељина и одржао радни састанак са членовима Извршног комитета и рејонским координаторима.

Након што га је предсједник Привременог ГрО СНСД Бијељина упознао са активностим градској партијској организацији, Петровић је у отвореном наступу изнио шта ова странка, најјача и најодговорнија, за дешавања у Републици Српској очекује од својх одбора и чланова, и говорио о новом начину рада.

„СНСД мора бити отворена за све своје чланове, али и друге грађане који у нама виде политичку партију којој вјерују и од које имају доређена очекивања. Драго ми је што видим да сте ви кренули тим путем, али своју активност морате још подићи, појачати активизам и одговорност наших изабраних и именованих кадрова, имати разумјевање за потребе грађана и вашег града у цјелини  и тражити начина да се то рјешава“, рекао је између осталог Петровић.

Такође је истакао да се мора његовати коалиција која чини већину у локалнм парламенту, али да њено дјеловање мора бити усмјерено на рјешавање проблема локалне заједнице, развој града, на задовољство већине грађана.

Након отворене дискусије, у којој је учествовало већина присутних, закључено је, између осталог, да СНСД мора много више радити на афирмацији позитивних ствари које је урадио и ради и на државном и на локалном нивоу, којих има много, али се о њима недовољно говори.

Вијести из Републике

Можете нам послати питање путем контакт форме.

Видео галерија

6
ОДБОРНИКА
14
РЕЈОНА
83
МЈЕСНА ОДБОРА
8792
ЧЛАНА