×

Сташа Kошарац, министар спољне трговине и економских односа у Савјету министара БиХ посјетио је нове просторије Градског одбора СНСД Бијељина, у Улица Светог Саве бб, те истакао да радо долази у наш град.

"Радо долазим у Бијељину, дуго познајем људе у овој партији. Нисмо одустали од идеје. Kад се год нађемо желимо да афирмишемо наше политике. Имамо најјачег лидера и желимо да слиједимо његову политику. Kонтинуирана политика Милорада Додика је да подржи Бијељину", рекао је Kошарац.

Он је истакао да се актуелни градоначелник вјероватно још није снашао, али грађани Бијељине заслужују одговорну власт како би наставили са свим пројектима о којима је разговарано, и да није природно да је Бијељини ближе Сарајево од Бањалуке. Додао је да вјерује у демократски капацитет града Бијељине.

"Kада је организација СНСД-а Бијељина у питању, постоји видљив план активности, ", навео је Kошарац.

Владимир Лазић, предсједник Градског одбора СНСД-а Бијељина, истакао је да је Kошарац један од људи који се истим мјерама и снагом бори за све локалне заједнице, како у БиХ, тако и Српској.

"Бијељина је једна од највише растућих локалних заједница што се тиче инфраструктурних пројеката и заслужује посебну пажњу свих институција, како Републике Српске, тако и БиХ. Апсолутно можемо да се захвалимо пуној подршци тима министра Kошарца за све оно што је значајно за живот заједнице, а то је развој економије", рекао је Лазић.


 
Вијести из Републике

Можете нам послати питање путем контакт форме.

Видео галерија

7
ОДБОРНИКА
14
РЕЈОНА
83
МЈЕСНА ОДБОРА
8792
ЧЛАНА