×

Предсједник Градског одбора СНСД-а у Бијељини Владимир Лазић изјавио је да градска администрација ову годину није на најбољи начин искористила за развој локалне заједнице иако је СНСД перманентно указивао на проблеме на подручју града и нудио рјешења.

Лазић се нада да ће градска администрација у наредном периоду имати више слуха за све што Бијељини треба и све то повезати у чврсту, стабилну везу са вишим нивоима власти у Републици Српској.

Он је, на новогодишњем пријему за медије, захвалио новинарима за коректно и објективно извјештавање о раду Градског одбора СНСД-а и о ономе што СНСД, као највећа, најорганизованија државотворна странка, ради за Републику Српску и све јединице локалне самоуправе.

"У протеклих годину дана имали смо добру сарадњу са медијима и коректно, правилно преношење онога што је Одбор СНСД-а у Бијељини радио, а радио је много тога. Од неких унутарстраначких организационих ствари, до активности које смо имали у току године", подсјетио је Лазић. Он је нагласио да су значајне унутарстраначке активности биле и, послије дуже времена, потпуна ревизија чланства ове организације и формирање нове базе података.

Лазић је грађанима пожелио срећну и успјешну Нову годину и добро здравље.

Вијести из Републике

Можете нам послати питање путем контакт форме.

Видео галерија

7
ОДБОРНИКА
14
РЕЈОНА
83
МЈЕСНА ОДБОРА
8792
ЧЛАНА