×

На предизборној трибини СНСД-а у Љесковцу, посланички кандидати су изаразили увјерење у убједљиву побједу своје странке и Милорада Додика и Жељке Цвијановића за појединачне функције, према ријечима Александра Ђурђевића, посебан допринос даће млади људи.

 

- Млади су у СНСД-у препознали снагу и све системске одлуке за побољшање статуса младих, због чега је ово странка младости и будућности. Чинимо све да задржимо младе нараштаје да се школују и остају у Српској и тиме обезбједимо извјесну будућност. Млади су препознали да локална власт у Бијељини за њих нема слуха и зато у СНСД-у виде снагу која нуди перспективу. Све то је добар знак да ће СНСД убједљиво побједити на свим нивоима, рекао је посланички кандидат за НС РС Александар Ђурђевић.

Кандидат за народног посланика Милица Ловрић, истакла је да је Љесковац једно од упоришта СНСД-а и да ће ова странка кроз приједлоге Влади РС, покушати да помогне вриједним мјештанима и подсјетила да је у претходном периоду, са републичког нивоа било значајне помоћи у области комуналне инфраструктуре.

Носилац листе СНСД-а за ПСБиХ у ИЈ 2 Војин Митровић је позвао мјештане Љесковца да гласају за Милорада Додика за српског члана Предсједништва и за Жељку Цвијановић за нову предсједницу РС, као и за посланичке листе СНСД-а, јер је то једини гарант да ћемо имати јаку и стабилну Српску!

Вијести из Републике

Можете нам послати питање путем контакт форме.

Видео галерија

6
ОДБОРНИКА
14
РЕЈОНА
83
МЈЕСНА ОДБОРА
8792
ЧЛАНА