×

СНСД је саопштио да најоштрије осуђује СДС и њиховог министра Драгана Мектића који су данас вулгарно и приземно извријеђали потпредсједника СНСД-а Николу Шпирића, притом уопште не негирајући наводе које је Шпирић изнио на конференцији за новинаре.

 

"Иако знамо да је политички курс СДС-а и њиховог савеза одавно скренуо у провалију без дна ипак нас изненађује овакво вријеђање Шпирића, које прелази границе људског достојанства", додаје се у саопштењу.

У СНСД-у напомињу да СДС и Мектић ниједног тренутка нису демантовали изјаву Николе Шпирића, нити су се осврнули на поткријепљене чињенице које су изнесене на конференцији за новинаре, него су се, кукавички бјежећи од компромитујућих информација, бјесомучно обрушили на потпредсједника СНСД-а.

"Вјерујемо да је овакво намјерно избјегавање СДС-а да одговори на наводе о криминалним радњама министра Мектића изазвано фијаском њихових интерпелација у Народној скупштини Републике Српске и генерално дубиозом у којој се налази СДС већ дуже вријеме", додаје се у саопштењу СНСД-а.

Вијести из Републике

Можете нам послати питање путем контакт форме.

Видео галерија

6
ОДБОРНИКА
14
РЕЈОНА
83
МЈЕСНА ОДБОРА
8792
ЧЛАНА