×

Постоје друштвени тренуци у историји једног народа када је потребно потпуно политичко јединство и када општи интерес мора да се стави изнад било кога појединачног интереса и личних жеља.

 

Такав је тренутак у коме се налази српски народ у Републици Српској.

Све странке које дјелују у РС морају јединствено стати и дјеловати у правцу успјешне организације и провођења заказаног Референдума за 25. септембар. Евидентно је да се сви не понашамо исто. Државотворне странке су фокус свога дјеловања ставиле на битно питање, што референдум јесте, док неке странке воде искључиво своју страначку политику за локалне изборе.

У Бијељини Српску демократску странку глобална ситуација у којој се налази Република као да не дотиче. Они се баве свим оним чиме су се требали бавити за вријеме своје предуге владавине у овом граду, они асфалтирају, граде, пресјецају црвене врпце... Референдум за њих као да не постоји.

Да ли жеља за гласовима и подилажење свима смије да стави у други план општи интерес и интерес Републике Српске у цјелини? Обично је народ такве странке оштро кажњавао на изборима, сигурни смо да таква судбина чека и СДС у Бијељини.

Информативна служба

ГрО СНСД Бијељина

Вијести из Републике

Можете нам послати питање путем контакт форме.

Видео галерија

6
ОДБОРНИКА
14
РЕЈОНА
83
МЈЕСНА ОДБОРА
8792
ЧЛАНА