×

У највећој бијељинској Мјесној заједници Лединци, у четвратк увече, одржана је предизборна трибина Коалиције "Бијељина побјеђује".

 

На скупу којем је присуствовало око хиљаду грађана, говорили су кандидат за градоначелника Бијељине др Златко Максимовић и носиоци одборничких листа странака.

"Оволики број грађана јасно говори да је ово побједнички скуп и да су промјене неминовност. Ми имамо пројекте и рјешења за многе проблеме. Знамо да Бијељини треба затворени базен, да нема довољно паркинг простора, да је слаба комунална инфраструктура, да млади немају посла. Од трећег октобра почећемо да радимо на оним пројектима које сада обећавамо. Нисмо као одлазећи градоначелник који само даје лажна обећања, ми смо озбиљни и одговорни људи“, рекао је др Златко Максимовић, кандидат Коалиције "Бијељина побјеђује" за градоначелника.

У побједу на локалним изборима  убјеђен је и Недељко Ћорић, носилац одборничке листе СНСДа.

"Ако је и било неке дилеме ко ће побједити, вечерас је јасно да се Бијељина одлучила за промјене. Грађани су препознали снагу и политику која је реална и једнака за све. Бијељину треба да воде који су спремни да раде у интересу грађана, а не да као одлазећа гарнитура на челу са градоначелником, купујући гласове дијеле милостињу народу. Свима је јасно да актуелни градоначелник и његови сарадници броје посљедње дане власти и ми ћемо их послати у политичку пензију", поручио је Ћорић.

Подршку др Златку Максимовићу дали су и Драган Ђурђевић испред СРС и Милан Дакић у име ДНС, као и остали носиоци одборничких листа и сви они су изразили велико задовољство овим скупом, најављујући велики митинг за наредни уторак на Тргу у Бијељини.

Информативна служва

ГрО СНСД Бијељина

Вијести из Републике

Можете нам послати питање путем контакт форме.

Видео галерија

7
ОДБОРНИКА
14
РЕЈОНА
83
МЈЕСНА ОДБОРА
8792
ЧЛАНА