×

Савез независних социјалдемократа /СНСД/ Бијељине позвао је данас све политичке субјекте да се врате у оквире фер и коректне изборне кампање. 

"Као одговорна државотвoрна странка осуђујемо сваку врсту насиља и вандализма", саопштено је из Градског одбора СНСД Бијељина. 

У саопштењу се наводи да је СНСД све вријеме током кампање водио принципијелну позитивну политику, представљајући своју изборну платформу, своје идеје за снажну Бијељину и најквалитетнију листу кандидата за одборнике у Скупштини града. 

Из странке оцјењују да су за то вријеме политички супарници нападали активисте СНСД-а, кидали плакате и град затрпали смећем својих промотивних материјала. 

"Не улазећи у истинитост навода да је синоћње уништавање плаката Савеза за промјене израз сукоба унутар њихове коалиције због неминовног пораза, ми желимо да своје чланове, симпатизере и све добронамјерне грађане Бијељине позовемо да и даље остану достојанствени као што су били и на дан референдума и да 2. октобра оловком поразимо одлазећу власт и градоначелника", наводи се у саопштењу СНСД-а Бијељина.

СРНА

Вијести из Републике

Можете нам послати питање путем контакт форме.

Видео галерија

7
ОДБОРНИКА
14
РЕЈОНА
83
МЈЕСНА ОДБОРА
8792
ЧЛАНА