×

И у Семберији и Републици Српској има довољно народног јединства да се, уколико буде потребно, одбрани његова убједљива изборна воља од свих покушаја прекрајања без обзира ко то покушавао да уради сматра народни посланик из Бијељине Милица Ловрић. Ловрић је изразила увјерење и да ће институције Републике Српске добити подршку свих грађана без обзира на политичку припадност, јер се на тај начин брани толико неопходна стабилност у овим историјски изазовним временима.

„За протеклих шеснаест година изградили смо снажне институције Републике Српске, остварили огромна улагања у развој Семберије, успоставили стабилне систем здравства, образовања, социјалног систем, побољшали услове рада, висину плата и пензија. То очигледно некоме смета и сада се иде у дестабилизацију  РС“ упозорила је Ловрић.

„Груба мијешања у изборну вољу грађана, најаве поништавања избора на свим нивоима које даје опозиција, уз могућу забрану кандидовања најјачих политичких лидера и странака може довести до  дестабилизације Републике Српске. Зато је неопходно да очувамо народно јединство и очувамо своју слободу и стабилност институција Републике Српске без обзира на било чије потезе изван Републике Спрске“ поручила је народни посланик Милица Ловрић.

Ловрић је изразила наду да ће, без обзира на  тренутну наредбу ЦИК БиХ , превладати разум и цијели процес се вратити у законске оквире.

Вијести из Републике

Можете нам послати питање путем контакт форме.

Видео галерија

7
ОДБОРНИКА
14
РЕЈОНА
83
МЈЕСНА ОДБОРА
8792
ЧЛАНА